קונדיטוריה – טירמיסו

ראוי לתת לטירמיסו שלנו מקום של כבוד, והקדיש לו שיעור משלו, כי זה הקינוח שביחד עם הבראוניז עבר הכי הרבה גילגולי מתכון, עד שהגענו לנוסחה, שהיא טעימה מספיק כדי לרצות את רוב חובבי הטירמיסו (או, במילים אחרות, כמעט ולא הוחזר למטבח עף פעם).

אז זה, אתם תראו, באמת קינוח טוב וחגיגי, כמובן ללא כל ביצה או מסקרפונה.

באותו ההזדמנות נעשה גם את המילקי שוקולד, כי הוא נעשה מתוך אחד משני קרמים שאנחנו מייצרים עבור הטירהמיסו.

אם כן, אולי אבל לא שיא הבריאות, אז ננסה לדחוף לתוך השיעור את הקרמבו בננה שלנו, שגם ניתן להפוך לגרסה של אצבעות שוקו בננה.

Chocolate Mousse Cake Small
German Seitan Balls Small

תגובות

תגובות