ממרחים

לאורך קיום המסעדה כיכבו כמה וכמה ממרחים צמחיים מוצלחים, כולם עשויים מחומרים טבעיים ללא חומר טעם או ריח.

בראשם ממרח השעועית הלבנה שלנו, שביחד עם עגבניות מיובשות ובזיליקום הגיע לפופולריות גדולה.

סלט הביצים ללא ביצים עדיין קיים בסלטיה, והוספת של מלח שחור (עולה גרושים בהודו אצלנו 100 ש"ח לקילו, ולכן עם מישהו מטייל בהודו ורוצה להעביר דברים מועילים הביתה והמזוודה ריקה, אז בלי ספק זאת קנייה משתלמת (בהודו) מוסיף את הטעם הביצתי (כי שניהם מכילים גופרית).

ממרח הטונה ללא טונה טעים מאוד ועשוי מחומוס וגם כן חומוס הברוקולי עשוי מאותו חומר הגלם אבל הברוקולי הופך אותו לירוק וקליל יותר (וגם דיאטטי יותר).

ונסיים עם סוגים של איולי, כלומר סוגי מיונז שנייצר בלי ביצים כמובן על בסיס חלב סויה.

Guglhupf
Beet Buns Smaller

תגובות

תגובות