סייטן (עוד פעם)

ננסה בשיעור זה לייצר כמה ממנות הסייטן היותר פופלריות במסעדה לאורך השנים והתפריטים:

  • סייטן בזיגוג של שום, כלומר מושרה בתוך מרינדה עם הרבה שום, ואחרי זה צלוי. נגיש את זה עם פרי עונתי צלוי גם כן.
  • סייטן בזיגוג של רוטב אננס וג'ינג'ר.
  • חתיכות סייטן בזיגוג של רוטב ברביקיו, כלומר בעצם Seitan Wings.
  • סייטן בתוך שניצל וינאי (כלומר, כמו בשר גם סייטן ניתן להשטחה, אבל כדאי להיות קצת יותר עדין איתו).
  • וגם, אם נספיק, כדורי סייטן, שהם טובים לפסטה בולונז או לכריך של Un-Meatballs.
Guglhupf
Yeast Cakes Small

תגובות

תגובות