פטריות

יכולים לצאת טעים בהרבה טכניקות. נלמד איך להשרות אותם קלות ולאכול אותם נא, נלמד איך לצלו אותם נכון, וגם נלמד איך להכין מהסוגים היותר גדולים (בעיקר פורטובלו ופטריות יער אצלנו) סטייקים, שנגיש עם רוטב קברנה, לצד של פירה שורשים, ויהיה לנו מנה צרפתית קלסית (רק ללא הבשר).

ונעשה עוד שתי קלסיקות, אחד פטריות ממולאות ומוקרמות, וגם נהפוך פטריות שמפיניון לפטריות מצופות טעימות, שנגיש ביחד עם רוטב טרטר שנכין.

 

עוגת גבינת פירורים
vegan butter biscuts

תגובות

תגובות