קונדיטוריה – עוגיות

זה יתכן נראה פשוט ובנאלי, אבל מי כשהכין או ניסה להכין בעבר עוגיות טבעוניות, כלומר ללא ביצים, יודע שיש לנו בעיה, ואנחנו אמנם יודעים להחליף את הביצה במובן של ההדבקה (עם פשתן), אבל לא מעבר לזה, אז יש כאן אתגרים.

בכל מקרה, אנחנו נעשה את העוגיות שעם השנים התבררו כיותר מוצלחים:

  • עוגיות שיבולת שועל
  • עוגייות שוקולד
  • עוגיות קפה
  • עוגיות טחינה
  • עוגיות (כדורים) הודיים

 

עוגת גבינת פירורים
Arancini

תגובות

תגובות