גבינות (צמחיות)

ראשית, בלוטות הטעם שלנו אוהבים דברים שומניים, ולכן אנחנו שותים מוצרי חלב (עדיף צמחיות), ואוכלים גבינות. וגם פה עדיף צמחיים, אבל יש הבדל.

לכן, אם אתם אומרים שאתם רוצים לאכול בריא (ומוסרי וסביבתי), אז יש מה לעשות, וכן ניתן להגיע לדברים טעימים על בסיס של אגוזי קשיו וטופו.

גם יוגורט קשיו ניתן לייצר באותו התהליך, שלכולם משותף שאנחנו נותנים קצת לתערובת הקשיו "להתקלקל" באוויר, וההתססה הטבעית מייצר סוג של גבינה. טעם גבינתי כמובן מתווסף דרך שמרי בירה, וגבינות קשות אנחנו מקבלים דרך הוספה של אגר אגר.

אז מי שרוצה, גבינות נוכל לייצר, החל ממרח הגבינה שלנו (על בסיס סויה) וממשיך בגבינה קשה (דרך אגר אגר) מאותם החומרים, ועובר לגבינות מבוססות קשיו. טעים זה יוצא, וגם גבינתי, אבל כמו שניסיתי להגיד, הכל יחסי.

עוגת גבינת פירורים
German Seitan Balls Small

תגובות

תגובות