לחמים

כן, ניתן לייצר לחם טעים בבית, וזה לא קשה מדי. אמנם ביצה לעיתים מוסיף, אבל נסתדר גם בלי.

הבעיה עם לחם רק שקצת קשה להכניס אותו למסגרת של שיעור וחצי, כי לחמניות, פיצות ופוקצ'ות עוד נצליח להוציא, גם טעימות, אבל כל דבר אחר צריך זמן.

הכי הרבה זמן, אבל בהחלט בריא ומשתלם, הוא לחם מלא דני, בסגנון הפומפרניקל שלנו.

נלמד איך להכין מחמצת שיפון, נשארה גם גרעיני שיפון שלמים, ואחרי יומיים גם נכניס את התערובת לתנור, ויוצא לחם מזין ובריא וגם טעים.

נעשה פוקצ'ה וגם פיצה, דברים פשוטים מאוד, וגם לחמניות סלק או לחמניות שום ניתן לייצר בקלות, גם מקמח כוסמין וגם מ-50% קמח חיטה מלאה (ביחד עם קמח לבן).

וכנין בשלבים לחם ביתי בעבודת יד (שלנו), מה שנקרא Artisan Breads.

נכיר גם שיטה מועילה של הכנה של תערובת בסיס רטובה לבצק, שניתן לשמור בקירור לאורך זמן, ולאפות כל יום חלק טרי.

Chocolate Mousse Cake Small
German Seitan Balls Small

תגובות

תגובות